Analistlere Göre Bitcoin, Altını Tahtından Etmeye Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, spot borsa yatırım fonlarının (ETF) desteğiyle altını tahtından etmeye başlayabilir.

ABD’deki spot Bitcoin ETF’lerine para akmaya devam ederken altın ETF’lerinden para çıkışı görülüyor.

ETC Group Araştırma Müdürü André Dragosch, “Bu, Bitcoin’in birincil değer saklama aracı olarak altının tacını çaldığının erken bir işareti olabilir.” dedi.

Dragosch, Bitcoin’e son dönemlerde yapılmış yeni yatırımların büyük bir kısmının, spot ETF’lerle bağlantılı olduğunu söyledi. Analist, “ETF’lerdeki bu yeni akışların Bitcoin’in genel olarak performansı üstündeki etkisi gitgide artıyor.” yorumunu yaptı.

ETC Group verilerine göre Bitcoin tabanlı borsa yatırım fon ve ürünlerinin değeri, şubatın başından beri kayda değer düzeyde artmaya başladı. Grayscale Bitcoin Trust’tan (GBTC) yapılan satışların azalması da buna katkıda bulundu.

Bitcoin yatırım araçlarına giren net para miktarı artarken, altına dayalı yatırım araçlarından çıkan net para miktarı yılın başından beri yükseliyor.

Analistlere Göre Bitcoin, Altını Tahtından Etmeye Başladı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analistlere Göre Bitcoin, Altını Tahtından Etmeye Başladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!