Japon Hükümeti Onayladı: Kripto Para Projelerine Yatırım Yapılabilecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Japonya’da hükümet, girişim sermayelerinin kripto para projelerine yatırım yapabilmesi için sunulan teklifi onayladı.

Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre teklif, ülkedeki girişimlerin ve orta ölçekli şirketlerinin yararına olacak.

Kabine onayladıktan sonra meclise gönderilen teklifte girişim sermayelerinin yalnızca kripto para ihraç eden projelere de yatırım yapmasının önünün açılması öngörülüyor.

Japonya’da gumi Cryptos Capital adı altında bir blockchain yatırım fonu kuran Gumi’nin CEO’su Hiro Kunimitsu, “Japonya’daki kurallar göre girişim sermayeleri, şimdiye kadar kripto varlıklara yatırım yapamıyordu.” dedi.

Ülkedeki kripto para girişimleri, bu nedenle yatırım almak için yabancı şirketlerle anlaşmak zorunda kalıyordu. Kunimitsu, “Bence Japonya’daki girişim sermayelerinin artık yatırım yapabilecek olması, Japonya’daki pek çok Web3 girişimi için büyük bir fırsat olacak.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Japon Hükümeti Onayladı: Kripto Para Projelerine Yatırım Yapılabilecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!