Ethereum’da Fiyat Artışını Tetikleyebilecek Veriler En Yüksek Seviyeye Ulaştı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spot Bitcoin ETF onayının ardından gözlerin çevrildiği Ethereum’da fiyat artışını tetikleyebilecek açık pozisyonlar tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Ethereum’das sürekli vadeli işlemlere yönelik ilgi bu ayın başından beri aralıksız bir şekilde artış yaşıyor. CoinGlass’ın verilerine göre tüm borsalardaki Ethereum açık pozisyonları şu anda 10,1 milyar doları aştı.

Kripto para türev borsası Deribit’te yer alan verilere göre ise Ethereum sürekli vadeli işlemleri 690 milyon doların üzerine çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Söz konusu artış, Ethereum’a yönelik fiyat beklentilerinin arttığını anlamına geliyor.

Yaşanan açık pozisyon artışına spot yatırımı yapan yatırımcıların riskten korunmak amacıyla yapmış olabileceği ya da potansiyel fiyat artışına yönelik beklentilerin sebep olabileceği öngörülüyor.

The Block verilerinde ise Binance, OKX, Bybit ve CME’de işlem gören pozisyonların da arttığı gözlemleniyor. Binance’de yer alan Ethereum sürekli vadeli işlem pozisyonların değeri 3 milyar dolar civarında bulunuyor.

Bu durumun fiyatta büyük yükselişi tetikleyebileceği tahmin ediliyor.

CoinGecko verilerine göre Ethereum, yazım esnasında 2.777 dolardan işlem görüyor.

 

Ethereum’da Fiyat Artışını Tetikleyebilecek Veriler En Yüksek Seviyeye Ulaştı! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum’da Fiyat Artışını Tetikleyebilecek Veriler En Yüksek Seviyeye Ulaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!