Kripto Para Projesi Airdrop Yapacak: Tarih Verdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para alanındaki bahis platformlarından Shuffle, önümüzdeki birkaç hafta içerisinde airdrop düzenlemeye hazırlanıyor.

Shuffle, mart ayının ilk haftasında SHFL adlı bir token üretmeyi ve bunu aynı gün içerisinde airdrop yoluyla piyasaya sürmeyi planlıyor.

Projenin izahnamesinde yer alan bilgilere göre SHFL token için önümüzdeki birkaç yıl içerisinde toplamda üç airdrop düzenlenecek ve bunlarda token arzının toplamda %28’i dağıtılacak. Düzenlenecek ilk airdrop’ta toplam arzın %10’u dağıtılacak.

SHFL’lerin %5’lik kısmı, platformda likidite sağlanması için oluşturulan havuza aktarılacak. Likidite tedarik ederek elde edilmiş USDC’ler, SHFL’nin USDC havuzuna likidite aktarmak için kullanılacak.

Bunların yanı sıra tokenların %2’si likidite madencilik programlarına, %8,8’i projeye erken aşamalarda katkıda bulunanlara, %25’i proje ekibine ve %31,2’si Shuffle hazinesine ayrılacak.

Toplamda maksimum 1 milyar arzı olacak SHFL’nin başlangıç aşamasında dolaşımda 71 milyon 126 bin 984 arzı olacak.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Projesi Airdrop Yapacak: Tarih Verdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!