Bitcoin’de Kısa Vadeli Yatırımcılar Hep Bu Fiyatlardan Aldı: Kar Satışı Gelebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

On-chain verilerine göre güncel olarak Bitcoin (BTC) yatırımcılarının büyük çoğunluğu karda ve bunların ağırlıklı yüzdesini kısa vadeli yatırımcılar oluşturuyor.

Analiz platformu Glassnode, 15 Şubat tarihli sosyal medya paylaşımında Bitcoin yatırımcılarının karlılık oranına odaklandı. Güncel veriler  Bitcoin yatırımcılarının %87’lik kısmının 48 bin doların altında alım yaptığını gözler önüne serdi.

Öte yandan kısa vadeli yatırımcılar olarak adlandırılan kesimin ise ağırlıklı olarak 40 bin ile 45 bin dolar arasında kümelendiğine yer verildi. Bitcoinlerini elden çıkarmaya meyilli olan kısa vadeli yatırımcıların karda oluşu, akıllara olası bir satış baskısı potansiyelini getirirken analistler ani geri çekilmeler karşısında dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Bununla birlikte uzun vadeli yatırımcıların 2021 yılındaki 69 bin dolar tepesi dahil her alımlarını hiç bozmadan tuttukları ve zararda tutulan pozisyonların %13’üne ev sahipliği yaptıkları ifade edildi.

Uzun vadeli yatırımcıların %13’lük zarardaki konumuna rağmen 30 bin doların altı dahil daha düşük fiyatlardan yaptıkları alımlar sayesinde büyük çoğunluğunun devasa karların üzerinde oturduğu vurgulandı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Kısa Vadeli Yatırımcılar Hep Bu Fiyatlardan Aldı: Kar Satışı Gelebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!