Analist Bitcoin’de Aşırı Isınma Yok Dedi: Fiyat Daha da Yükselecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CryptoQuant analisti Bitcoin’deki fonlama oranlarının pozitif sinyaller verdiğini belirtirken spot ETF alımları sayesinde fiyatın güçlü bir ivme kazandığını açıkladı.

Mignolet isimli CryptoQuant analisti, 15 Şubat tarihli paylaşımıyla dikkat çekti. Bitcoin özelindeki vadeli işlemler fonlama oranının halen daha düşük seviyelerde gezdiğini belirten analist, herhangi bir “aşırı ısınma” olmadığı için yükselişin devamı adına ciddi bir pay olduğuna işaret etti.

Analist, güncel fonlama oranlarının halen daha Bitcoin’in 18 bin dolar seviyelerinde gördüğü fonlama oranlarıyla benzer seviyelerde gezindiğini vurguladı.

Öte yandan ABD’nin spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurularını onaylamasıyla birlikte, dev finans şirketlerinin milyarlarca dolarlık alım yaptığını hatırlatarak bu alımların yükseliş ivmesine güç kattığını savundu. Alım yapan şirketler arasından özellikle Fidelity’nin Bitcoin’e doğrudan piyasa üzerinden dolar akıttığını bu durumun da fiyatı kademe kademe yukarı taşıdığını kaydetti.

Spot Bitcoin ETF onayı alan 11 şirket, geçtiğimiz 1 aylık süreçte piyasadan 11 milyar dolar değerinde Bitcoin satın aldı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist Bitcoin’de Aşırı Isınma Yok Dedi: Fiyat Daha da Yükselecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!