Wall Street Şaşırabilir: Coin Hissesi Bitcoin ile Yükselişe Geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük kripto para borsası olan Coinbase’nin (COIN) geçen yılın dördüncü çeyreği için eskisinden daha iyi sonuçlar açıklayacağı düşünülüyor.

Yatırım bankası Needham analistleri, “Bu alandaki hacimler geri geldiği ve gösterilen ilgi arttığı için dördüncü çeyreğin şirket adına güçlü bir çeyrek olmasını bekliyoruz.” dedi.

Kripto para piyasasındaki işlem hacimlerinin artması, Coinbase’nin gelirlerine de olumlu yansımış olabilir. Bunun benzer bir örneği, yılın aynı dönemi için kripto para gelirlerinde %10 artış gören Robinhood’da görüldü.

Compass Point araştırmacıları, bu dönem için şirketin 895 milyon dolar gelir açıklamasını ve COIN hissesinin bu yıl 200 dolar olmasını bekliyor. Chase White, “Dördüncü çeyreğin gelir ve düzeltilmiş FAVÖK bakımından 2022’nin ilk çeyreğinden sonraki en güçlü çeyrek olmasını bekliyoruz.” dedi.

FactSet verilerine göre uzmanların genel beklentisi, Coinbase’nin dönem için 826,1 milyon dolar gelir açıklayacağı yönünde.

Mizuho analisti Dan Dolev ise ABD’deki spot Bitcoin ETF’leri onaylandıktan sonra Coinbase’deki spot işlem hacminin düşmeye başladığını düşünüyor. Needham analistleri ise “(Coinbase’nin) pazar payı, Wall Street’te çoğu kişinin düşündüğünden daha sağlam.” yorumunu yaptı.

Yahoo Finance verilerine göre COIN, günlük bazda %14’ten fazla değer kazandı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Wall Street Şaşırabilir: Coin Hissesi Bitcoin ile Yükselişe Geçti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!