Dogecoin Fiyatı Elon Musk Etkisiyle Çakıldı! DOGE Alternatifi Meme Coin Smog Balinaların Radarında

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Köpek temalı meme coin Dogecoin, ünlü milyarder Elon Musk’ın etkisiyle sert düştü. Musk’ın mahkeme süreçleri sebebiyle düşüşe geçen DOGE, yüzde 5 geriledi.

Elon Musk’ın Dogecoin babası olarak anılması kripto para birimi için her zaman iyi sonuçlanmıyor. Defalarca DOGE’ye ralli yaptıran ve DOGE yatırımcısını sevindiren Musk’ın adı bu kez sıkıntıya yol açtı.

Musk’ın kısa bir süre önce, Twitter’ı satın alma süreciyle ilgili yaşananlara ilişkin bir dosya kapsamında yeniden ifade vermeye çağrılması, DOGE’ye yaramadı. Kritik bir direnç seviyesindeki Dogecoin fiyatı, Musk hakkında çıkan mahkeme haberleri sebebiyle kısa sürede yüzde 5 düştü. 

Musk’ın içine gireceği yasal sürecin zorlu olacağını ve bunun DOGE üzerinde negatif etkiye sahip olacağını düşünen yatırımcılar, DOGE satmayı tercih etti. CoinGecko verilerine göre Musk’ın mahkeme haberi sonrası yüzde 4,56 değer kaybeden DOGE, 0,083 dolar seviyesinden 0,079 dolara geriledi. 

Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla DOGE fiyatı yeniden 0,08 dolar seviyesine yükselmeyi başardı. Lider kripto para birimi Bitcoin’in hızlı bir hareketle 50 bin dolar seviyesinin üzerine çıkması, tüm kripto para birimlerini olduğu gibi DOGE’yi de olumlu etkiledi.

BTC’deki artış DOGE’yi 0,08 seviyesine geri çıkarmış olsa da bu etkinin ne kadar süreceğini tahmin etmek imkansız. DOGE fiyatının Musk ile ilgili olaylarda hızlı düştüğü ve yasal sürecin uzun olabileceği göz önüne bulundurulduğunda, DOGE’nin yeniden bu seviyenin altına inme ihtimali söz konusu.

DOGE’nin volatilitesi gündemde kalmaya devam ederken deneyimli yatırımcılar yeni meme coin projelerine ilgi gösteriyor. Solana tabanlı bir meme coin olan Smog, ilk günden gösterdiği performans ile balinaların radarına girmeyi başarıyor.

Smog Token Lansman Sonrası Yüzde 1400 Arttı

Ejderha temalı meme coin projesi Smog, gösterdiği performans ile ilk haftasında olumlu tepki alıyor. Solana blok zinciri üzerinde inşa edilen SMOG, Jupiter platformundaki lansmanı sonrası dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

DOGE alternatifi arayan yatırımcıların ilgi gösterdiği projelerden biri olan SMOG, lansmanın ilk saatlerinde yüzde 1400 artarak kısa süreli kazanç imkanı sundu. 7 Şubat 2024’te gerçekleşen Jupiter lansmanı sonrası gelen airdrop haberi, topluluğu iyice heyecanlandırdı.

Benzersiz bir airdrop etkinliği planladığını belirten proje ekibi, kripto meraklılarının Smog token satın almak için hevesle yatırım yapmasına yol açtı. Artan etkileşim sonrası token yüzde 3 bin oranında artış yaşadı.

Meme coin çılgınlıklarında sıklıkla karşımıza çıkan FOMO yani kaçırma korkusu sebebiyle SMOG, yatırımcıların hızlı hareket etmek istediği projelerden biri oldu. Gösterilen ilgi sonrası SMOG tokenin piyasa değeri 30 milyon doları aştı.

CoinMarketCap verilerine göre tokenin son 24 saatlik işlem hacmi 2,5 milyon dolara ulaşırken piyasa değeri de 33 milyon dolar seviyesini geçti. 

SMOG tokenin bugün yaşadığı aşağı yönlü hareket, yeni girişler için yatırımcıları heyecanlandırıyor. Düşük fiyatlardan Smog token satın almak isteyen yatırımcılar, fırsatları değerlendiriyor.

Smog Token Satın Al 

Smog Token Tüm Meme Coinlere Karşı

Tolkien’in Yüzüklerin Efendisi dünyasındaki Smaug isimli efsanevi ejderhadan ilham alan proje, “hepsine hükmedecek bir meme coin” sloganıyla kripto arenasında boy gösteriyor. Hiçbir meme coin’in Smog’un ateşine dayanamayacağı iddiası, kripto topluluğunu heyecanlandırıyor.

SMOG ekibi topluluğu projenin merkezine koyuyor. Benzersiz bir airdrop etkinliği yapılacağı haberi, Smog token satın almak isteyen kripto meraklılarının sayısını artırıyor. Topluluğu teşvik isteyen proje ekibi, airdrop etkinliği sayesinde bunu başarmış görünüyor.

SMOG token sahiplerinin airdrop etkinliğine katılabilmesi için bir dizi etkileşimli görevi yerine getirmesi gerekiyor. Proje ekibi, sosyal medya hesaplarının takip edilmesi ve günlük internet sitesi ziyaretleri gibi basit düzeyde görevler belirliyor. Tamamlanan görev sayısıyla birlikte airdrop puanları da artıyor. 

Smog Token Nasıl Satın Alınır?

SMOG çılgınlığına katılmak isteyen yatırımcılar, projenin internet sitesi üzerinden işlem yapmayı tercih etmeleri durumunda yüzde 10 indirim elde ediyor. Jupiter platformu üzerinden Solana tabanlı bir cüzdan ile SMOG satın almak da ilk günden beri mümkün oluyor.

Smog ekibi, ETH Köprüsü’nün de müjdesini veriyor. Solana tabanlı olmasına rağmen ETH köprüsünün devreye alınması, ETH topluluğunun da projeye erişmesine olanak sağlıyor. 

Smog tokenin internet sitesine giren yatırımcılar oldukça yüksek APY oranı karşısında da heyecanlanıyor. İnternet sitesi aracılığıyla köprülenmiş SMOG ERC-20 token alıp stake eden yatırımcılar, yüzde 42 gibi yüksek bir APY elde ediyor. 

Staking mekanizması yatırımcıların pasif gelir elde etmesine olanak tanıyor. Stake edilen SMOG tokenler, 90 gün boyunca kilitlenmesi karşılığında yatırımcılara ödüller sunuyor. 

Smog token satın aldıktan sonra yatırımcılar, Zealy üzerindeki airdrop etkinliğine katılabiliyor. Günlük, haftalık ve aylık görevler ile topluluğu sürekli olarak aktif tutmayı amaçlayan proje ekibi, projenin sonraki aşamaları için de bir takım ödüller planlıyor.

Smog token, Çin takvimine göre Ejderha Yılı’na girdiğimiz şu günlerde kısa vadeli yatırım yapmak isteyen kripto meraklılarını bekliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dogecoin Fiyatı Elon Musk Etkisiyle Çakıldı! DOGE Alternatifi Meme Coin Smog Balinaların Radarında
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!