Devasa Ethereum Balinası 100 Milyon Dolarlık Yatırımıyla Long Pozisyon Alıyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para balinası Ethereum (ETH) üzerinde yaptığı milyonlarca dolarlık işlemle işlemlerle yükseliş yönlü beklentisini ortaya koydu.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre bir kripto para balinası adeta her şeyiyle Ethereum’a yöneldi.

Söz konusu verilere göre bu balina, kısa süre önce kripto para borsası Binance, OKX, Bybit ve Bitfinex aracılığıyla 99 milyon dolar değerinde 39.900 Ethereum satın aldı. Balina alım işlemlerini Ethereum başına ortalam 2.492 dolardan gerçekleştirdi.

Alım işleminin ardından bu varlıkları merkeziyetsiz finans platformu Spark’a aktaran yatırımcı, buradan Ethereumları karşılığında 56,8 milyon DAI borç aldı ve long (uzun) pozisyona geçti. Bu işlemler, balinanın Ethereum yatırımlarını artırmak için kaldıraç kullanarak borç aldığını gözler önüne sermiş oldu.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %8 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 2.680 dolardan işlem görüyor.

Devasa Ethereum Balinası 100 Milyon Dolarlık Yatırımıyla Long Pozisyon Alıyor! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Devasa Ethereum Balinası 100 Milyon Dolarlık Yatırımıyla Long Pozisyon Alıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!