Bitcoin Karşıtı İsim Hedef Gösterdi, Katliam Başlamak Üzere Dedi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beş yıldan uzun süredir Bitcoin’e getirdiği eleştirilerle tanınan Peter Schiff, yine Bitcoin fiyatındaki hareketliliği sorguladı.

Bitcoin, hafta boyunca %16’dan fazla değer kazanarak 2021’den sonra ilk kez 50 bin dolar barajının üstüne çıktı. Birçok analist, bunun yaklaşık tam bir ay önce işlem görmeye başlamış spot borsa yatırım fonlarından (ETF) kaynaklandığını düşünüyor.

Peter Schiff ise Bitcoin fiyatındaki hareketliliği “pump & dump” olarak nitelendirdi ve bu hafta düzenlenen dört günlük bir etkinliği hedef gösterdi.

Miami’deki Exchange ETF konferansı, 11 Şubat’ta başladı ve 14 Şubat’a kadar devam edecek. Bitcoin ve kripto para ETF’leri, yatırım dünyasından birçok ismin katılacağı konferansın önemli konu başlıklarından biri oldu.

Örneğin bugün Bitwise, Galaxy, Grayscale ve Bloomberg Intelligence ekiplerinden temsilciler, Bitcoin ETF’leriyle ilgili bir oturum düzenleyecek.

Peter Schiff, ABD’de yeni işlem görmeye başlamış spot Bitcoin ETF’leriyle ilgili çok fazla heyecan olduğunu ve fiyattaki artışın bundan ibaret olduğunu düşünüyor. Schiff, “Katliam ne zaman başlayacak merak ediyorum.” dedi.

It looks like another classic pump-and-dump is going on with #Bitcoin and the @exchangeETF. The four-day conference kicked-off on Super Bowl Sunday and ends on Valentine’s Day. There’s a lot of hype surrounding the newly listed #BitcoinETFs. I wonder when the massacre will begin.

— Peter Schiff (@PeterSchiff) February 12, 2024

Bitcoin Karşıtı İsim Hedef Gösterdi, Katliam Başlamak Üzere Dedi isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Karşıtı İsim Hedef Gösterdi, Katliam Başlamak Üzere Dedi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!