Altcoin Kullanıcısı, Bitcoin’le Doğru Tahminde Bulunup Yüzde 550 Kazandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para yatırımcılarının bu alanda kazanç sağlamaları için sadece spot ya da türev piyasalarda işlem yapması gerekmiyor.

Bir kripto para kullanıcısı, tahmin piyasası Polymarket’teki “BTC, şubat ayında 50 bin dolar olacak mı?” sorusuna Evet şeklinde yatırım yaptı.

Buradan 90 binden fazla hisse alan yatırımcı, yüzde 550 kazanç sağlamayı başardı.

Bitcoin, geçtiğimiz gün Coinbase gibi birçok global borsada 50 bin doların üstüne çıkarak 2021’den sonra ilk kez bu barajı aşmış oldu.

Yatırımcı, “110 bin MOON’u Kraken’de 14 bin USDC’ye çevirdim ve Polymarket’te birim başı ortalama yaklaşık 15 sent karşılığında 91 bin 409 hisse aldım. Yani 14 bin dolar ödeyip 91 bin 400 dolar kazandım.” dedi.

MOON, Reddit’te 7 milyondan fazla kullanıcısı olan CryptoCurrency subreddit’inin kendi token’ı olarak kullanılıyor.

Polymarket kullanıcıları, bunun gibi çeşitli senaryolar üstünden yatırım yapabililyor. Örneğin kullanıcılar şu anda Bitcoin fiyatının 31 Mart’tan önce Binance’de yeni bir rekor kırıp kıramayacağı için tahminde bulunabiliyor.

Altcoin Kullanıcısı, Bitcoin’le Doğru Tahminde Bulunup Yüzde 550 Kazandı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Altcoin Kullanıcısı, Bitcoin’le Doğru Tahminde Bulunup Yüzde 550 Kazandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!