Önceki Boğanın Zirvesini Bilen Ünlü Destekçi: Bitcoin 600 Bin Doları Hedefliyorum!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analisti ve yatırımcı Tuur Demester, Bitcoin (BTC) için 600 bin dolarlık fiyat hedefi verdi.

Tuur Demeester 13 Şubat tarihli sosyal medya gönderisinde, Bitcoin’in 2026 yılına kadar 200 ile 600 bin dolar arasında bir seviyeye ulaşacağını belirtti.

Zirve fiyat için geniş bir aralık veren analist, yükselişlerin küresel benimseme ve makroekonomik yapıyı kurtarmaya yönelik yapılan trilyonlarca dolarlık para basımı tarafından destekleneceğini vurguladı:

2021 yılında Bitcoin 69 bin dolar seviyesinde zirveyi gördü. 2026’ya kadar 200-600 bin dolar hedefliyorum. Trilyonlarca dolarlık küresel kurtarma/teşvik paketleri bu yükselişi destekleyecek.

Analist şubat başında yaptığı başka bir tahminde, Bitcoin’i 2022 yılına kadar 1 milyon dolara taşıyabilecek bir modele yer vermişti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %3,5 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 49.580 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Önceki Boğanın Zirvesini Bilen Ünlü Destekçi: Bitcoin 600 Bin Doları Hedefliyorum!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!