Elon Musk’ın Twitter ile İlgili Soruşturması Dogecoin Fiyatında Düşüş Getirdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler meme projesi Dogecoin (DOGE), Elon Musk hakkındaki kararla birlikte düşüşe geçti.

Dogecoin kritik bir direnç seviyesindeyken Elon Musk hakkında çıkan haberlerin etkisiyle kısa sürede %5 civarında bir düşüş yaşadı. ABD mahkemesi kısa süre öne, Musk’ın Twitter’ı satın alma sürecinde yaşananlara ilişkin başlatılan bir dosya kapsamında milyarderi bir kez daha ifade vermeye çağırdı.

Bu durumun Musk’ı zorluklarla dolu yasal bir sürece itebileceğine inan yatırımcılar, Musk ile yakından korelasyon halde ilerleye DOGE’yi satma yoluna gitti. Bu durum DOGE’nin bir kez daha 50 günlük hareketli ortalamadan (MA 50) tepki yiyerek düşmesine sebep oldu.

CoinGecko verilerine göre Musk cephesindeki haber akışının etkisiyle %4,56 değer kaybeden DOGE, 0,083 dolar seviyesinden 0,079 dolara kadar geriledi. DOGE yazım esnasında 0,0797 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Elon Musk’ın Twitter ile İlgili Soruşturması Dogecoin Fiyatında Düşüş Getirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!