Deneyimli İsim Altcoin Fırsatları İçin Bitcoin Düşüşünü İşaret Etti: Bu Seviyeyi Bekliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının deneyimli ismi, Bitcoin’de (BTC) %20’den fazla bir düşüş beklentisine sahip olduğunu paylaştı.

Thinking Crypto Podcast’in sunucusu Tony Edward, kısa süre önce yayınladığı bir yazıda bir yükseliş ivmesinden önce 33.000 ile 35.000 dolar aralığında olası bir düzeltme yaşanabileceğini belirtti.

Bitcoin’in son dönemdeki yükselişine temkinli bir bakış açısı sergileyen Edward, yine de yaşanan düşüşler esnasında altcoinlerin güzel yatırım fırsatları verebileceğini kaydetti. Bununla birlikte Bitcoin’de 35 bin doların görülmesi durumunda daha fazla düşüş beklemediğini ve ardından gelecek süreçte yeni bir zirvenin görülebileceğini ifade etti.

Bitcoin, bu pazar günü itibariyle 26 ayın ardından en yüksek haftalık kapanışa imza atarken şimdilik 48 bin dolar seviyesinden tepki almış gibi görünüyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,1 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 47.888 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Deneyimli İsim Altcoin Fırsatları İçin Bitcoin Düşüşünü İşaret Etti: Bu Seviyeyi Bekliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!