Analiste Göre Bitcoin Çok Yakında 60 Bin Dolar Olacak: İşte 4 Sebebi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler analist Bitcoin’i (BTC) yakın zamanda 60 bin dolar bandına taşıyacak 4 nedeni açıkladı.

Stockmoney Lizards lakaplı kripto para analisti, 12 Şubat tarihli sosyal medya gönderisinde Bitcoin boğaları için iyi haberi verdi. Öncelikle, Bitcoin’e yönelik talebin özellikle spot ETF sonrasında oldukça arttığını belirten analist, spot yönlü alımların da güçlendiğini hatırlattı.

Bu durumun fiyatı yukarı yönlü taşıma noktasına kritik bir değere sahip olduğunu dile getirirken 48 bin dolar seviyesinde gelen reddin fiyatı 45 bin dolara doğru bir düzeltmeye itebileceğini vurguladı.

Öte yandan bu kısa düzeltmenin ardından gözlerin tekrardan nisan ayında gerçekleşecek Bitcoin yarılanmasına (halving) çevrileceğini tahmin eden Stockmoney Lizards, artan beklenti ve alımların fiyat üzerinde yukarı yönlü baskı yaratarak yükselişleri hızlandıracağını savundu.

Sıradaki en bariz ve aşılması zor olan direnç seviyesi olarak bir önceki tepe noktası olan 69 bin doları işaret ederek buranın kırılması durumunda yukarı yönlü ivmenin hızlanabileceğini ima etti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analiste Göre Bitcoin Çok Yakında 60 Bin Dolar Olacak: İşte 4 Sebebi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!