Wall Street Devinden Yatırım Tavsiyesi: Bu Bitcoin Hisselerini Almanın Tam Zamanı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Wall Street’in dev kurumu Bernstein’in analistleri spot Bitcoin ETF’inin yarılanma öncesi yeni zirvelere giden yolda bir kılavuz olduğunu söyledi.

Bernstein analistleri tarafından 8 Şubat Perşembe günü yayınlanan raporda, Bitcoin yarılanması (halving) öncesi yatırım yapılabilecek hisse senetleri işaret edildi.

Analistler, Bitcoin madencilik hisselerinin spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onayı sonrasında yaşanan düşüşlerle birlikte dip seviyeye geriledeiği işaret ederek önümüzdeki süreçte bu varlıkların güzel kazançlar bırakabileceğini vurguladı. Bernstein analistleri Gautam Chhugani ve Mahika Sapra’nın işaret ettiği hisseler ise Riot Platforms (RIOT) ve CleanSpark (CLSK) oldu.

Gautam Chhugani ve Mahika Sapra, spot Bitcoin ETF’ine yönelik talebin Bitcoin fiyatını yeni bir zirveye taşıyabileceğini ifade ederek bu yükselişten madencilik hisselerinin de pay alacağını kaydetti:

Olumlu ETF akış ivmesi, güçlü Bitcoin fiyat hareketi ve yarılanmaya kapasite ekleyen sağlıklı madenciler göz önüne alındığında, yatırımcılara tercih ettiğimiz isimler için buraya girmelerini tavsiye etmekte rahat hissediyoruz. Bitcoin ETF’lerinin öncülük ettiği kurumsal anlatı talebi artırıyor ve Bitcoin refleksif bir varlık olduğundan, daha yüksek fiyatın daha yüksek ETF girişleri getirmesini ve 2024’te yeni zirvelere yol açmasını bekliyoruz.

Geçtiğimiz haftalarda yaşadıkları düşüşün arından hızlı bir toparlanma sergileyen RIOT ve CLSK, sırasıyla son 24 saat içerisinde %15 ve %13 yükseliş sergiledi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Wall Street Devinden Yatırım Tavsiyesi: Bu Bitcoin Hisselerini Almanın Tam Zamanı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!