NFT Balinası 275 Ethereum Karşılığında Nadir Bir Satış Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT balinası Franklin, en değerli Bored Ape Yatch Club (BAYC) NFT’sini yüz binlerce dolar karşılığında sattı.

Bir zamanlar ilk 10 BAYC balinası arasında yer alan Franklin lakaplı NFT yatırımcısı, elindeki en değerli varlıklardan birini de sattı. NFT platformu OpenSea verilerine göre satış işlemi 9 Şubat günü erken saatlerde gerçekleşti.

Konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Franklin, “bir çağın sonu” ifadelerine yer vererek satışını doğruladı.

BAYC koleksiyonundan 1726 numaralı “altın maymun”, 618 bin dolar değerindeki 275 Ethereum (ETH) karşılığında satıldı. Söz konusu 1726 numaralı parçaya verilen en yüksek teklif halihazırda 60 ETH ile öne çıkıyor.

Bu satış işleminin ardından Franklin’in elinde sadece 1 adet BAYC NFT kaldı. O da halihazırda 35,75 ETH’den satışa sunulmuş görünüyor.

Söz konusu NFT son olarak Mayıs 2022’de 4 ETH karşılığında satılmıştı. NFT boğasının zirve noktalarında 150 ETH’yi aşan BAYC taban fiyatı, yazım esnasında 24 ETH’de konumlanıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
NFT Balinası 275 Ethereum Karşılığında Nadir Bir Satış Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!