En Büyük Solana Airdroplarından Biri, Yeni Proje Adaylarını Duyurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana ekosistemindeki en büyük airdroplardan birine imza atan Jupiter, LFG platformunda yer verebileceği yeni projeleri açıkladı.

Jupiter, geçen hafta düzenlediği airdrop sırasında JUP adlı bir yönetişim token’ı çıkardı ve LFG platformundaki ilk token ihracını Solana tabanlı bir meme coin olan WEN ile yaptı.

Airdrop sırasında neredeyse bir milyon cüzdana o dönem için toplamda yaklaşık 700 milyon dolar değerinde JUP token dağıtıldı.

Jupiter’in kurucusu Meow tarafından yapılan açıklamalara göre LFG platformunda yer verilebilecek diğer üç proje likit staking projesi Sanctum, NFT teminat platformu Sharky ve blockchainler arası uyum projesi deBridge olabilir.

Meow, LFG’deki kararların nihayetinde topluluk üyeleri tarafından alınacağını ve Jupiter ekibinin hangi tokenların seçileceği konusunda devreye girmemesi gerektiğini söyledi.

Meow, “Önümüzdeki iki hafta boyunca bu projeleri topluluğumuza çeşitli kanallar üzerinden tanıtacağız.” dedi.

Jupiter ekibi, bu ay Jupiter DAO’sunu hayata geçirmeyi planlıyor. DAO, launchpad’de yer alacak projeleri, hibeleri ve bütçe programlarını onaylayacak.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
En Büyük Solana Airdroplarından Biri, Yeni Proje Adaylarını Duyurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!