Bitcoin ve Kripto Para Fiyatları Patlama Yaşayacak: İşte İtici Güç Bu Olacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ticaret efsanesi makroekonomist Henrik Zeberg, dolar endeksinin kripto para piyasası için kritik bir değere sahip olduğunu vurguladı.

On-chain analiz platformu Glassnode’un kurucusu Yann Allemann 22 Ocak tarihli sosyal medya paylaşımında, Henrik Zeberg’in Bitcoin analizine yer verdi. Efsanevi isim Zeberg, dolar endeksi (DXY) özelinde lokal tepenin gelmiş olabileceğini ve bu noktadan sonra kripto para piyasası için ciddi yükselişler görülebileceğini kaydetti.

Dolar endeksinin yükseldiği dönemlerde kripto paralar gibi risk ürünlerinde düşüş yönlü eğilim hakim olduğunu belirtirken dolar endeksindeki düşüşün kripto paralara olumlu yansıyacağını söyledi. Öte yandan dolar endeksinin 2024 yılındaki yükseliş ayağını tamamladığını ifade eden Zeberg, bundan sonraki süreçte dolar endeksi için düşüş beklentisini ortaya attı.

Deneyimli analist, dolar endeksi özelinde yaşanacak düşüşle birlikte kripto para piyasasındaki yukarı yönlü patlamanın fitilini ateşleyebileceğini belirtti:

DXY zirvesi Ekim 2023’teydi. İlk ayak, Aralık 2023’ün sonuna kadar devam etti. 2024 yılında DXY yükselişe geçti. Bunun bir 2. dalga sıçraması olduğuna ve TAMAMLANDIĞINA inanıyoruz! Şimdi çok fazla DXY düşüşü yaşanabilir. Bu nedenle, risk varlıklarının artması gerekiyor. Bunun kripto para piyasasındaki patlamada itici güç olacağına inanıyoruz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin ve Kripto Para Fiyatları Patlama Yaşayacak: İşte İtici Güç Bu Olacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!