Arthur Hayes Bitcoin İçin ABD Bankaları Üzerinden Milyonluk Fiyat Verdi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BitMEX kurucusu Arthur Hayes, Bitcoin (BTC) için 1 milyon doları işaret ederken sebebini açıkladı.

Finansal sistemin çökeceğini ve bankaların batacağını sık sık dile getiren Arthur Hayes, bir kez daha takipçilerinin karşısına çıktı. Hayes 7 Şubat tarihli sosyal medya gönderisinde, New York Community Bank’ın kredi notunun “çöp” seviyesine düşürüldüğüne dair bir Bloomberg haberini alıntılayarak kapitalist sistemle adeta dalga geçti.

Bu tür bankaların günün sonunda kaçınılmaz olarak iflas edeceğini dile getiren deneyimli isim, ardından merkez bankasını daha fazla para basmayı tercih ederek ekonomiyi şişireceğini savundu.

Mkaroekonomik sistemini içine düştüğü enflasyon girdabından kurtulamayacağını ima eden Hayes, bu şartlara karşılık sınırlı arzıyla dikkat çeken Bitcoin’in 1 milyon dolara ulaşmasının kaçınılmaz olduğunu işaret etti:

Değerleri çöp seviyesine düştü ve işin sonunda iflas edecekler. Ve onlar da (merkez bankaları) buna karşılık daha fazla para basacak. BTC = 1 milyon dolar.

Arthur Hayes Bitcoin İçin ABD Bankaları Üzerinden Milyonluk Fiyat Verdi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Arthur Hayes Bitcoin İçin ABD Bankaları Üzerinden Milyonluk Fiyat Verdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!