Bitcoin Satın Alın Diye Uyaran Ünlü Milyoner Yazar: Paraşütünüz Olacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki, finansal sistem çökerken Bitcoin’in “paraşüt” görevi üstleneceğini belirtti.

Robert Kiyosaki 8 Şubat tarihili paylaşımında, Bitcoin’in güvenli liman özelliğine değindi. Sınırsız basılan kağıt parayı merkezine alan makroekonomik sistemin elbet bir gün yerle bir olacağını dile getiren deneyimli isim, bu yıkımdan sağ çıkmak için herkesi Bitcoin almaya davet etti.

“Sahte para” dünyanın her geçen gün büyük bir çöküşün eşiğine iyice yaklaştığını vurgularken Bitcoin, altın ve gümüş yatırımı olmayanların yumuşak iniş fırsatını elde edemeyeceğini ve adeta “çakılacağını” yazdı:

Paraşütle tahliye, paraşütle tahliye! ABD Deniz Kuvvetleri Uçuş Okulu’nda öğrenci pilotlar nasıl uçacaklarını ve uçaklarını nasıl düşüreceklerini öğreniyorlar. Mali kaybedenler para kaybedecekler çünkü bankalar batarken ve dünya ekonomisi çökerken paralarıyla ne yapacaklarını bilmiyorlar. Yıllarca “Altın, Gümüş, Bitcoin Alın” diye uyardım. Yumuşak iniş yapmayacağız. Ne yazık ki sahte para dünyası çöküyor ve altın, gümüş ve Bitcoin kişisel yumuşak inişiniz için paraşüt görevi görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Satın Alın Diye Uyaran Ünlü Milyoner Yazar: Paraşütünüz Olacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!