BONK Coin Çakıldı! BONK Alternatifi Coinler Hangileri?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana blok zincirindeki ilk köpek temalı meme coin olma özelliğine sahip BONK coin, son 1 ayda yaşadığı düşüşle dikkatleri alternatiflerinin üzerine çekti.

Solana’nın Dogecoin’i olarak anılan kripto coin, CoinMarketCap verilerine göre 1 yılda gösterdiği yükselişi son günlerde devam ettiremedi.

Oyun, merkeziyetsiz finans (DeFi) ve NFT alanında faaliyet gösteren BONK, son 1 yılda yüzde 836 civarında artmış ve yatırımcısını sevindirmişti. Son dönemlerdeki volatilite ile dikkatleri çeken BONK, ani fiyat hareketlerine sahne oldu.

DaanCrypto’ya göre Bonk token fiyatı, 0,00008643 USDT’ye yükselerek kayda değer bir volatilite sergiledi. Dijital varlığın yüzde 91,89 artışla hızlı büyüme potansiyeli göstermesinin ardından bu yükseliş ivmesi devam etmedi.

Aniyükselişin ardından BONK coin adeta çakıldı ve bir anda yüzde 73,26 düşerek 0,000025587 USDT’ye geriledi. Kripto para birimlerinin ne kadar ani hareketler yapabileceğinin kanıtı niteliğindeki bu fiyat hareketi, kriptonun hem hızlı kazanç hem de ani kayıplara yol açabileceğini bir kez daha gösterdi.

CoinMarketCap verilerine göre BONK, son 1 ayda yüzde 4 gerileyerek bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 0,00001052 dolardan işlem görüyor. Önümüzdeki günlerde tokenin ne yönde hareket edeceği merakla bekleniyor.

Kripto para birimleri BONK coin örneğinde olduğu gibi oldukça hızlı yükseliş ve düşüşlere sahne olabiliyor. Şaka tokeni olarak da bilinen meme coinler, volatilite konusunda özellikle oldukça riskli varlıklar olarak karşımıza çıkıyor. Bir probleme çözüm sunmayı amaçlayan işlevsel tokenler ise meme coinlere nazaran daha stabil hareket etme potansiyeli barındırıyor.

Kripto arenasına son zamanlarda katılan yeni bir proje olan eTukTuk token, yatırımcıların dikkatini çeken işlevsel kripto para birimleri arasında yer alıyor. Bu yazımızda, BONK alternatifi coin arayışında olan okurlarımız için eTukTuk projesini ve TUK tokeni inceleyelim.

eTukTuk İle Ulaşımın Geleceği Yeniden Şekilleniyor

Sri Lanka merkezli proje, düzenlenen ön satış etkinliği ile eTukTuk token satın almak isteyen yatırımcılarla buluşuyor. Projenin merkezinde, gezegenin geleceğini kurtarmak için elektrikli şarj ekosisteminde devrim yapmak bulunuyor.

Karbon emisyonlarını azaltma ve buna bağlı sağlık sorunlarını ortadan kaldırma misyonuyla hareket eden eTukTuk ekibi, gelişmekte olan ülkelerdeki insanlara finansal katılım sağlama şansı tanıyor.

En çok ihtiyaç duyulan yerlere elektrikli araç altyapısını getirmeyi amaçlayan proje, paylaşım ekonomisiyle güçlenmeyi amaçlıyor. Binance Akıllı Zinciri üzerinde inşa edilen eTukTuk, çevre dostu bir ulaşım çözümü sunarken yatırımcılarına da kazanç sağlamak istiyor.

eTukTuk Projesi Hangi Sorunları Çözüyor?

Düzenlenen ön satış etkinliği ile şu ana kadar eTukTuk token satın almak isteyen yatırımcılardan 800 bin dolara yakın fon toplayan proje, yapay zeka ve blok zincirini gezegen için bir araya getiriyor. eTukTuk projesinin sunduğu çözümler şu şekilde sıralanıyor:

Yapay Zeka Odaklı Verimlilik: TUK token, yapay zeka odaklı kripto ilerlemelerine güç veriyor. Rotaları optimize eden ve trafiği azaltan proje, yakıt tüketimini en aza indiriyor.
Çevre Dostu Yenilikler: Çevreye karşı değil çevre için çalışan TUK token, yapay zeka araştırmaları yoluyla yeşil taşımacılığı teşvik ediyor.
Akıllı Altyapı: TUK token, yapay zeka ile blok zincirini kullanan akıllı ulaşım sistemlerine öncülük etmeyi amaçlıyor.
Önleyici Bakım Planlaması: Yapay zeka entegrasyonu sayesinde eTukTuk projesinde aracın ömrünü uzatacak önlemler alınabiliyor. İsraf ve atık gibi istenmeyen durumları önlemede başarılı olan eTukTuk, çevre dostu bakım planlaması yapabiliyor.

Proje, CO2 emisyonunun azaltılmasını kolaylaştırmak ve eTukTuk’u güneş enerjisiyle çalışan şarj istasyonlarıyla, yerel elektrik şebekelerine ihtiyaç duymayacak hale getirmek için ortak bir altyapıyı içeriyor.

Oyna-Kazan Temalı Çevreci Coin eTukTuk 800 Bin Dolara Ulaştı

eTukTuk proje ekibi, çevre dostu stratejisiyle dikkat çekerken yatırımcılarına kazanç sağlamayı ve onları eğlendirmeyi de ihmal etmiyor. Projenin Oyna-Kazan (P2E) temalı oyunu Crazy TukTuk ile katılımcılar, Sri Lanka sokaklarında kıyasıya yarıştıkları heyecanlı bir taksi oyununun keyfini çıkarabiliyor.

Katılımcılar, eTukTuk’ları ne kadar hızlı sürerse o kadar çok kazanç sağlama imkanı buluyor. Başarıları karşılığında TUK token kazanan katılımcılar, eTukTuk’unu yükseltebiliyor ve yeni şehirlerin kilidini açabiliyor.

Crazy TukTuk oyunu katılımcıların kazancını borsa endeksli olmaktan çıkarıyor. Oyna-Kazan sistemi sayesinde TUK tokenin borsa performansından bağımsız kazanç elde etmek mümkün oluyor.

eTukTuk Token Nasıl Satın Alınır?

Çevre dostu eTukTuk token satın almak için yatırımcıların ön satış etkinliğine katılması gerekiyor. Aşamalı fiyat politikası, her kademede tokenin fiyatının artmasına yol açıyor. Erken yatırımcılar, potansiyel olarak daha fazla kazanç elde ediyor.

TUK tokenin toplamda 2 milyar adet arzı bulunuyor ancak ön satışta bu arzın yalnızca yüzde 10’luk bölümü olan 200 milyon token satın alınabiliyor. Ön satışın ilk aşamasında 0,024 dolar olan token fiyatı, son aşamada 0,0330 dolara yükseliyor.

TUK token satın almak isteyen yatırımcılar, ön satış sayfası üzerinden etkinliğe katılabiliyor. eTukTuk projesinin native tokeni TUK token, BNB, USDT, ETH ve kart işlemleri ile satın alınabiliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BONK Coin Çakıldı! BONK Alternatifi Coinler Hangileri?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!