Küresel Kripto Para Borsası Büyük Ödüllü CS2 Espor Turnuvası Başlatıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küresel kripto para borsası CoinEX, 1.000 dolarlık büyük ödüle sahip bir CS2 turnuvası başlatıyor.

Küresel kripto para borsası CoinEx Türkiye, ünlü e-spor kulübü DBrawl ile ortaklaşa “CoinEx Solo Cup” adlı yeni bir e-spor etkinliğine ev sahipliği yapacağını 1 Şubat’ta resmen duyurdu. Borsa, bu etkinlik yoluyla blokzincirin büyülü evreniyle e-sporun aksiyon ve heyecan dolu dünyasını bir araya getiriyor.

“Blokzincir ile daha iyi bir dünya” sloganına bağlı kalan CoinEx, blokzincir teknolojisini toplumun her kesimine ulaştırmayı sürdürüyor. Bu nefes kesen turnuva aracılığıyla, gençlerin ve e-spor tutkunlarının sektörle daha yakın bir bağ kuracağına inanılıyor.

10 Şubat’ta başlayacak olan turnuvanın yarışma alanı olarak e-spor camiasının çok sevdiği Counter-Strike 2 (CS2) belirlendi. Toplam 1.000 dolarlık ödül havuzundan pay almak için siz de turnuvaya katılabilirsiniz.

Açık Elemeler 1v1 Bo3, Play-Off’lar Bo5, final maçı Bo7 formatında oynanacaktır. E-spor tutkunları finalleri Twitch ve YouTube’tan canlı olarak takip edebilecek, ayrıca 20-25 izleyici bir etkinlik alanında bir araya gelerek etkinliği seyredebilecek. Böylelikle katılımcılar rahatlıkla e-spor ve blokzincir deneyimlerini paylaşabilecekler.

Dahası, etkinlik ödülleri yukarıdakilerle sınırlı değil. Etkinlik devam ederken CoinEx, Twitter ve Instagram üzerinden e-spor tutkunlarına yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyerek katılımcılara 500 dolarlık ödül havuzundan pay alma fırsatını sunacak.

Londra merkezli bir oluşum olan D-Brawl Ltd. Counter-Strike 2, Dota 2, League of Legends, Mobile Legends: Bang Bang, VALORANT gibi oyunlarda sınırlı kalmayan hizmetleriyle profesyonel e-spor, turnuva ve etkinlik deneyimi sunmaktadır. Bu iş birliği ile CoinEx, e-spor dünyasında sağlam bir yer edinmeyi ve blokzincirin sınırsız potansiyelini genç nesil oyuncularla birlikte keşfetmeyi hedeflemektedir.

Geleneksel finansın zincirlerini kıran blokzincir teknolojisini ve merkeziyetsiz finansı kitlelere ulaştırmayı amaç edinen CoinEx, etkinlik alanını her geçen gün büyütmeyi sürdürüyor. Coinex, bu yenilikçi endüstriyi hayatın her alanına taşımanın yolu muhakkak ki gençlikten geçeceğini düşünüyor. Blokzincir benimsenmesini tamamlamak için kendi payına düşeni yapmaktan hiçbir zaman taviz vermeyen CoinEx, mücadeleci marka ruhunu yeni nesillere aktarmakta ısrar ediyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Küresel Kripto Para Borsası Büyük Ödüllü CS2 Espor Turnuvası Başlatıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!