Bitcoin Madencileri Çılgınlar Gibi Satış Yapıyor: Boğadan Bu Yana En Düşük Seviyede!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Madencilere ait Bitcoin (BTC) rezervleri 2021 yılından bu yana en düşük seviyesine geriledi.

On-chain analiz platformu Crypto Quant, Bitcoin madenci rezervlerine dair dikkat çeken verileri gözler önüne serdi. Analiz platformu tarafından 2 Şubat günü paylaşılan gönderide, madencilere ait Bitcoin rezervlerinin 2021’den beri en düşük seviyesine gerilediği belirtilirken özellikle son 2 gündeki ciddi azalmaya yer verildi.

Söz konusu verilerde sadece geçtiğimiz 2 günlük süreçte madenci rezervlerinden 600 milyon dolarlık Bitcoin çıkışı olduğu kaydedildi:

Son iki günde madenci rezervleri 14 bin Bitcoin’den fazla düştü, bu da yaklaşık 600 milyon dolarlık bir azalma anlamına geliyor.

Önümüzdeki mayıs ayında gerçekleşmesi beklenen Bitcoin yarılanması (halving) madenciler üzerindeki satış baskısını artırdı. Yarılanmayla birlikte dünya çapındaki madencilerin büyük çoğunluğu eğer Bitcoin fiyatı 42 bin doların üzerine çıkamazsa zararına çalışmaya başlayacak.

Bunun gibi bir senaryo karşısında hazırlıklı olmayı amaçlayan madenciler, yarılanmaya aylar kala halen daha kardaki Bitcoinlerini elden çıkararak kendilerine bir sigorta sağlamış oluyorlar. Bu durum doğal olarak Bitcoin üzerinde bir satış baskısı da doğuruyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Madencileri Çılgınlar Gibi Satış Yapıyor: Boğadan Bu Yana En Düşük Seviyede!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!