Binance’nin Yatırım Yaptığı Proje, 200 Milyon Dolara Yaklaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Likit restaking projesi Puffer Finance, platforma yatırılan kripto paraların değeri bakımından 200 milyon dolar barajına yaklaştı.

DefiLlama verilerine göre Puffer Finance platformuna yatırılmış Ethereumların (ETH) toplam değeri, 181 milyon doların üstüne çıktı. Puffer Finance, likit staking platformları arasında üçüncü sırada yer alıyor.

Puffer, DeFi kullanıcılarına Ethereumlarını yeniden stake etmeleri için yeni bir yol sunuyor.

Proje, Ağustos 2023’te Binance Labs tarafından yatırım aldı. Puffer’ın geliştirdiği Secure-Signer aracı da Ethereum Foundation’dan hibe almıştı.

Ethereum kullanıcıları tarafından stake edilen ETH’ler, ağda kilitlendiği için daha farklı platformlarda kullanılamıyor.

Likit restaking yönteminde ise kullanıcılara stake ettikleri Ethereum karşılığında makbuz işlevi taşıyan başka bir token veriliyor ve bu, farklı platformlarda yeniden staking yapmak için kullanılabiliyor.

Bu, yatırımcılara daha farklı şekillerde de getiri elde etme imkanı sunuyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’nin Yatırım Yaptığı Proje, 200 Milyon Dolara Yaklaştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!