Kripto Para Yatırımcılarının Neredeyse Tamamı Bitcoin’de Bu Yıl ATH Bekliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para borsası Bitget, Bitcoin yarılanmasının (halving) yatırım kararlarını nasıl etkilediğine odaklanan bir araştırma yayınladı.

Bitget, Mayıs 2024’te gerçekleşmesi beklenen Bitcoin yarılanması ve bunun yatırım kararları üzerindeki etkisine dair kapsamlı bir çalışma paylaştı.

Yayınlanan bu çalışmaya göre yatırımcıların yaklaşık %70’i önümüzdeki süreçte kripto para yatırımlarını artırmayı planladıklarını belirtti. Bununla birlikte yatırımcıların %84’ü ise bir sonraki boğa piyasasında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 dolar seviyesinin aşılacağını öngördü.

Yatırımcıların %55’lik kısmı bir sonraki boğa piyasasında Bitcoin fiyatının 50 bin ile 100 bin dolar arasında bir bantta seyredeceğini ifade etti.

Tüm zamanların en yüksek seviyesinin kırılımına yönelik beklenti Latin Amerika, Doğu Asya ve Güney Doğu Asya pazarlarında daha belirgin şekilde görülürken Avrupa pazarında ise temkinli bir hava hakimdi. Özellikle Batı Avrupalı yatırımcılar “kısa vadeli temkinli, uzun vadeli iyimser” bir hissiyata sahip olduklarını paylaştı.

Küresel olarak yatırımcıların yarısından fazlası Bitcoin fiyatının mayıs ayındaki yarılanma esnasında 30 bin ila 60 bin dolar arasında konumlanacağını tahmin ederken %30’u ise fiyatın 60.000 doların üzerinde olacağını kaydetti.

Bu detaylı rapor hakkında açıklamada bulunan Bitget Genel Müdürü Gracy Chen, ortaya çıkan verilerin 2024 yılının Bitcoin için önemli bir yıl olacağını ortaya koyduğunu ifade etti:

Bitcoin yarılanma etkilerine ilişkin Bitget çalışması, kripto para yatırımlarının gelişen ortamına ilişkin değerli bilgiler sunuyor. Bulgular geniş bir beklenti ve yatırım planı yelpazesini yansıtıyor ve 2024’ün Bitcoin piyasası için önemli bir yıl olacağını gösteriyor. Piyasa koşulları iyileşmeye devam ederken böylesine olumlu bir hissiyatın ortaya çıktığını görmekten memnuniyet duyuyoruz. Bitget olarak, Bitcoin’in gerçek anlamda küresel bir değer olma potansiyeline yürekten inanıyoruz. Önde gelen bir borsa olarak, yenilikçi ürün teklifleri, eğitim kaynakları ve topluluğun sarsılmaz desteği sayesinde Bitcoin ekosisteminin büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunma konusunda üzerimize düşeni yapmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki yol hala parlak ve Bitcoin’in devam eden başarı öyküsüne katılmaları için daha fazla yatırımcı ve kurumu güçlendirmeyi dört gözle bekliyoruz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Yatırımcılarının Neredeyse Tamamı Bitcoin’de Bu Yıl ATH Bekliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!