Dev Kripto Para Piyasa Yapıcı Altcoin Ticareti İçin Önemli Bir İsimle Anlaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küresel kripto para piyasa yapıcı GSR, eski JPMorgan Chase yöneticisi Andreas Koukorinis’i yönetici kadrosuna dahil etti.

GSR 31 Ocak Çarşamba günü yaptığı basın açıklamasında, 5 yıl boyunca JPMorgan Chase’de yönetici olarak çalışan Andreas Koukorinis’i ticaret başkanı olarak işe aldığını duyurdu.

Yeni pozisyonu hakkında Bloomberg’e  açıklamada bulunan Koukorinis, GSR’yi spot Bitcoin borsa yatırım fonları (ETF) için yetkili bir katılımcı ve piyasa yapıcı haline getirmeyi hedeflediğini belirtti:

Önümüzdeki birkaç yıl dijital varlıklar için piyasa altyapısını tanımlamada temel olacak ve GSR’nin bunun sunduğu ticaret fırsatlarından yararlanmak için benzersiz bir konuma sahip olduğunu görüyorum. Bence perakendeye dönük bir iş kurma, ETF’lere hizmet vererek perakende akışlarının ticaretini yapma şansımız olacak.

Konu hakkında açıklamada bulunan bir diğer isim ise GSR’nin kurucu ortağı ve başkanı Rich Rosenblum oldu. Rosenblum, geleneksel finans sektöründen önemli isimleri kripto para piyasasına dahil ederek emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti:

İşimiz büyük ölçüde, kripto para sektörüne altcoinlere erişebilmeleri konusunda hizmet vermeye odaklı. Yeteneklerimizi ve tekliflerimizi TradFi’deki gruplara genişletmek istiyoruz. Onların Bitcoin ve yakında Ethereum’a  yatırım yapma olasılıkları daha yüksek.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dev Kripto Para Piyasa Yapıcı Altcoin Ticareti İçin Önemli Bir İsimle Anlaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!