DeFi Protokolünde Hazırlıklar Tamam: Yakında Airdrop Yapacaklar!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto paralar üzerine türev hizmetleri sunan Aevo, airdrop planladığını duyurdu.

Merkeziyetsiz vadeli işlemler alım-satım platformu Aevo, yerel tokenını piyasaya süreceğini açıkladı. Bu doğrultuda erken dönem kullanıcılarına airdrop yapmayı planlayan ekip, henüz nasıl bir şart koşacağına dair detay açıklamadı. AEVO token’ın akıllı sözleşmesi daha şimdiden üretildi ve on-chain üzerinden görüntülenebiliyor.

Ekip açık bir şekilde, bu noktaya kadar platform üzerinde işlem yapan tüm kullanıcının airdroptan yararlanabileceğini vurguladı. Öte yandan önümüzdeki hafta “farming” programının başlatılacağının sinyali verilirken airdropların farming süreci bittikten sonra dağıtılacağı vurgulandu.

Ekip tarafından konu hakkında yapılan açıklamada dikkat çeken şu detaylara yer verildi:

Aevo borsasını erken benimseyenlere Aevo token’ı airdrop yapacağız ve önümüzdeki haftalarda ilk farming programımızı başlatacağız. Açık olmak gerekirse, bu noktaya kadar hacim yapmış olan tüm Aevo kullanıcıları Aevo için uygun olacaktır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
DeFi Protokolünde Hazırlıklar Tamam: Yakında Airdrop Yapacaklar!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!