ARK Açıkladı: Bitcoin’e Portföylerde Bu Kadar Yer Verilmeli

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ARK Invest tarafından hazırlanan rapora göre Bitcoin’e kişisel portföylerde ideal olarak %20’nin altına yer verilmeli.

ARK Invest tarafından paylaşılan raporda, “Bitcoin, geçtiğimiz son yedi yıl boyunca diğer büyük varlık sınıflarından yıllık olarak çok daha fazla yıllık getiri sağladı ve 2023’te ona portföyde verilecek ideal oran %19,4’e yükseldi.” denildi.

Araştırmacılar, “Analizimiz gösteriyor ki Bitcoin’e portföyde 2023’te %19,4 yer vermek, portföyün riske göre düzeltilmiş getirilerini maksimize ederdi.” yorumunu yaptı.

Bitcoin’in portföylerde edinebileceği ideal oranın 2015’te %0,5; 2022’de %6,2 olduğu düşünülüyordu.

Cathie Wood yönetimindeki şirketin analizinde, “Bitcoin sadece yeni bir yatırım seçeneği olmakla kalmıyor aynı zamanda yatırım portföylerinin çeşitlendirilmesinde de hayati önem taşıyor.” dendi.

Bitcoin’in geleneksel varlıklarla beş yıllık süreç içerisindeki korelasyonunun 0,27 olması, onun portföylerin çeşitlendirilmesi bakımından önemini gösteriyor.

ARK Açıkladı: Bitcoin’e Portföylerde Bu Kadar Yer Verilmeli isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ARK Açıkladı: Bitcoin’e Portföylerde Bu Kadar Yer Verilmeli
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!