Solana Her Alanda Zirveye Çıkıyor: Son Yılların En Yüksek Seviyesine Ulaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana (SOL) ağındaki işlem hacmi son yılların en yüksek seviyesine ulaştı.

On-chain verilerine göre ocak ayında Solana ağındaki işlem hacmi son yılların en yüksek seviyesini gördü. Solana ekosisteminin de verilere dahil edildiği verilerde, ocak ayındaki toplam hacmin 951,9 milyar dolar seviyesine çıktığı kaydedildi.

Ağ üzerindeki toplam hacim Aralık 2023’de 735,8 milyar dolar seviyesindeydi ve son 1 aylık süreçte %30’luk büyüme yaşandı. Solana merkezli bu ilgi ve hacim artışı 2022 ve 2023 yıllarını da açık ara farkla geride bıraktı. Eylül 2023’de Solana ağındaki toplam işlem hacmi  40 milyar doları görerek en düşük noktalarından birine gerilemişti.

Ağ üzerindeki işlem hacminde yaşanan bu artışın en önemli sebepleri arasında Solana tabanlı meme coinler ve airdroplar yer aldı. Ağ üzerindeki büyümeye paralel olarak SOL fiyatı da son aylarda birçok kripto para projesinden daha iyi performans sergiledi.

CoinGecko verilerine göre son 4 ay içerisinde %480 değer kazanan SOL, 21,76 dolar seviyesinden 126 dolara kadar ulaştı. SOL yazım esnasında 99,70 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Her Alanda Zirveye Çıkıyor: Son Yılların En Yüksek Seviyesine Ulaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!