NFT Piyasası Ethereum’u 5’e Katlayarak Solladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT piyasası ocak ayında Ethereum’un (ETH) kendisinden 8 kat daha iyi performans sergiledi.

Kripto para piyasalarının geri dönüşüyle birlikte NFT piyasası da tekrardan canlandı. En değerli 500 NFT’nin verilerini sunan Nansen’in NFT-500 endeksine göre NFT piyasası ocak ayında %10 artış gösterdi. Bununla birlikte Ethereum’un ocak ayını sadece %1,25’lik artışla kapatmasına saatler kaldı.

Animoca Brands kurucusu Yat Siu Tayvan Blockchain Haftası’nda CoinDesk ile verdiği bir röportajda, NFT piyasasının spekülatörlerden kurtulup sadık yatırımcılarla yoluna devam ettiğini dile getirdi:

NFT ve GameFi alanındaki spekülatörlerin çoğu ayrıldı, bu da kalan insanlar gerçekten ilgilendiği için temeli güçlendirdi.

Öte yandan on-chain veri platformu CryptoSlam’e göre NFT piyasalarındaki işlem sayısı ocak ayında %31 artış gösterirken satış hacmi ise %36 düşüş yaşadı. Wash trading olarak bilinen şişirme işlemler, bu ay boyunca NFT piyasasının %39 gibi büyük bir kısmını oluşturdu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
NFT Piyasası Ethereum’u 5’e Katlayarak Solladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!