Vitalik Buterin Twitter Paylaşımı ile Meme Coin Fitilini Ateşledi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada meme coinlere göz kırtpı.

Vitalik Buterin X üzerinden bir kullanıcının gönderisine yorum yaparak meme coin yatırımcılarını heyecanlandırdı. Söz konusu kullanıcı “Ethereum yatırımcıları işte böyle olur” diyerek Vitalik Buterin tarafından başlatılan ve bir akıma dönüşen gönderi serisine katılmıştı.

Buterin bu paylaşımı görmezden gelmedi ve kullanıcıya yorum olarak “Meme coin yatırımcıları böyle olur” şeklinde mizah dolu bir dönüş yaptı. Buterin söz konusu paylaşımının meme coinlerle ilgili olan kısmını Çince yazarak ayrı bir dikkat çekti.

Kripto para piyasasının en önemli isimlerinden biri olan Buterin tarafından yapılan bu meme coin paylaşımı yatırımcılar arasında heyecan yaratırken olası bir meme coin sezonuna dair spekülasyonları güçlendirdi.

Öte yandan Buterin’in bu paylaşımının ardından hızlı bir şekilde harekete geçen fırsatçılar, Ethereum ağı üzerinde “VITALIKED” benzeri isimlerde shitcoinler çıkararak birtakım pump-dump vakalarına imza attılar.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Vitalik Buterin Twitter Paylaşımı ile Meme Coin Fitilini Ateşledi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!