Ethereum İçin Umun Veren Gelişme: Fiyatla Birlikte Bu Veriler de Artıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

On-chain analiz platformu Santiment, Ethereum (ETH) fiyatındaki yükselişe paralel olarak ağ aktivitesinin de pozitif sinyaller verdiğini belirtti.

Santiment 30 Ocak tarihli analizinde, Ethereum fiyatındaki yükselişe ve ağ aktivitesine odaklandı. Ethereum’un 30 Ocak günü %4 yükselişle 22.90 dolar seviyesinden 2.385 dolara ulaşarak uzun zaman sonra hacimli bir hamle yaptığını belirten Santiment, fiyat yükselişini ağ aktivitesindeki artışla destekledi.

Verilere göre Ethereum ağında her gün açılan yeni adres sayısı 101 bin adeta ulaşırken 484 bin farklı kullanıcı ise her gün ağ üzerinde işlem yaptı. Santiment bu veriler doğrultusunda bakıldığında, Ethereum ağının büyüme hızının 3 ay öncesine kıyasla %28 arttığını vurguladı.

Ethereum blokzinciri üzerindeki yeni ve aktif kullanıcı sayısındaki bu büyüme, projeye yönelik ilginin katlanarak güçlendiği şeklinde yorumlandı. Özellikle spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurularının onaylanmasının ardından gözler spot Ethereum ETF‘lerine çevrilince yatırımcıların bu noktadaki yükseliş beklentisi de arttı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,4 değer kaybeden Ethereum, yazım esnasında 2.286 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum İçin Umun Veren Gelişme: Fiyatla Birlikte Bu Veriler de Artıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!