Apple 20 Milyon Kullanıcılı Kripto Para Borsasını Engelledi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Bitget’in mobil uygulaması, App Store’dan kaldırıldı.

Apple bir kripto para odaklı uygulamayı daha App Store’den kaldırdı. Bu sefer Apple’ın hedefinde yer alan ürün, kripto para borsası Bitget’in mobil uygulaması oldu.

Kısa süre önce gerçekleştirilen işlem sonucunda, kullanıcılar güncel olarak App Store’da Bitget mobil borsa uygulamasına erişemiyor. Öte yandan App Store, Bitget’e ait mobil cüzdan olan Bitget Wallet’ı kaldırmayarak kafa karışıklığı yaşadı. Halihazırda kullanıcılar App Store üzerinden Bitget Wallet’a erişim sağlayabiliyor.

Bitget tarafından kamuoyuyla paylaşılan resmi açıklamada, uygulamanın önümüzdeki 2 hafta içerisinde App Store’a geri dönmesini beklediklerine yer verildi.

App Store geçtiğimiz süreçte MetaMask gibi önemli kripto para ürünlerini kaldırmış fakat kısa süre sonra geri getirmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Apple 20 Milyon Kullanıcılı Kripto Para Borsasını Engelledi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!