Altcoin İçin Kritik Gelişme: Artık Circle’ın USDC’si Destekliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD merkezli stablecoin ihraççısı Circle, Celo (CELO) ağında USDC işlemlerini başlatacağını duyurdu.

Circle, USD Coin için sıradaki blokzinciri olarak Celo’yu seçti. Halihazırda Polygon (MATIC), BNB Smart Chain (BSC), Fantom (FTM) dahil onlarca ağda işlem göre USDC kısa süre sonra Celo ağına genişlemiş olacak.

Celo ekibi tarafından 30 Ocak tarihinde yapılan basın açıklamasında, USDC’nin entegrasyonuyla birlikte Celo ekosisteminin gelişmekte olan bölgelerde sınır ötesi ödemeleri ve eşler arası işlemleri (P2P) artırmayı ve itibari para birimlerinden dönüşümü kolaylaştırmayı hedeflediği belirtildi.

Ek olarak EVM uyumlu bir Katman-1 (L1) blokzinciri olarak öne çıkan Celo, ağ üzerindeki işlem ücretlerinde USDC kullanılmasını teklif eden bir topluluk oylaması başlatılacak. Kısa süre başlatılacak bu teklif kabul edilirse, Celo ağındaki tüm işlem ücretleri USDC aracılığıyla ödenecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Circle İş Geliştirme Kıdemli Müdürü Shamus Noonan, atılan bu adımın kritik bir dönüm noktası nitelinde olduğuna değindi:

Circle, dünya çapında hızlı, düşük maliyetli ödemeler sağlamasıyla bilinen bir blokzinciri olarak misyon odaklı Celo ekosistemine katılmaktan gurur duyuyor. Bu ortaklık USDC’ye erişimi genişletmeye yardımcı olacak ve blok zincirinin benimsenmesinin en yüksek olduğu bölgelerde Celo’nun mobil öncelikli kullanıcı tabanından yararlanacak.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Altcoin İçin Kritik Gelişme: Artık Circle’ın USDC’si Destekliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!