Stablecoin Verileri Bitcoin ve Kripto Paralar İçin Boğayı İşaret Ediyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Santiment, son 4 ayda kripto para piyasasındaki stablecoinlerin istikrarlı bir şekilde arttığını bunun da bariz bir boğa göstergesi olduğunu kaydetti.

On-chain analiz platformu Santiment, 29 Ocak tarihli gönderisinde, kripto para piyasasındaki stablecoin akışına odaklandı. Geçtiğimiz 4 aylık süreçte önde gelen stablecoinler olan Tether (USDT), USD Coin (USDC), Dai (DAI), BUSD (BUSD) ve TrueUSD’nin (TUSD) piyasa değerinin %7,9 artış gösterdiğini işaret eden Santiment, bu durumun tipik bir boğa göstergesi olduğunu vurguladı.

Özellikle kayda değer yükselişlerin başladığı Ekim 2023 itibariyle stablecoin piyasa değerinin de hareketlendiği işaret edilirken geçen bu zaman zarfında 9,42 milyar dolarlık net artış yaşandığı kayıtlara geçirildi.

Santiment bu yükseliş sürecinde elinde 5 milyon dolardan fazla stablecoin bulunan balinaların stablecoin arzının yarısından fazlasına hükmettiğini belirtirken büyük oyuncuların piyasada aktif şekilde yer alması olumlu bir sinyal olarak görüldü.

Halihazırda stablecoin piyasasına liderlik eden Tether’in piyasa değeri 96 milyar dolara ulaşırken, şirket artışlardan en büyük payı alan isim olmayı başardı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Stablecoin Verileri Bitcoin ve Kripto Paralar İçin Boğayı İşaret Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!