Bitcoin İçin 8,5 Trilyonluk Dev Şirketten BlackRock’ı Geçebilecek Adım Bekleniyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzmanlara göre finansal hizmet danışmanlık firması Charles Schwab, kendi spot Bitcoin borsa yatırım fonunu (ETF) piyasaya sunabilir.

Spot Bitcoin ETF yarışında yer almayarak dikkat çeken ABD’li dev şirket Charles Schwab, farklı bir strateji doğrultusunda sektöre dahil olabilir. Bloomberg kıdemli ETF analisti Eric Balchunas‘a göre şirketin bu yavaş ve ağırdan hamlesi ona daha iyi işlem ücretleri sunma şansı tanıyacak ve rakiplerine karşı bir avantaj sağlayacak.

Konu hakkında açıklamada bulunan Balchunas, Charles Schwab cephesinden gelecek bu “gecikmeli” hamlenin herkesi şok edebilecek kadar iyi planlanmış bir strateji olabileceğini işaret ederek piyasada merak uyandırdı.

Yönetimi altında (AUM) 8,5 milyar dolar varlık bulunan Schwab’ın tavşan ve kaplumbağa hikayesindeki kaplumbağa gibi ağırdan ama emin adımlarla geldiği ima edilirken BlackRock ve Fidelity gibi rakiplerinin Bitcoin özelinde elde ettiği bu başarıya karşı tepkisiz kalamayacağı vurgulandı.

Balchunas’un açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

Dünyayı şok edebilirler ve birkaç ay içinde 10 baz puanlık bir şey sunabilirler. Müşterileri o kadar sadık ve ürünler o kadar ucuz ki acele etmelerine gerek yok. Yağmur ya da güneş, bir şeyler geliyor.

Öte yandan bir diğer piyasa uzmanı Nate Geraci, Charles Schwab tarafından gelecek spot Bitcoin ETF başvurusunun öngörüldüğü gibi uzak bir gelecekte kapının eşiğinde beklediğini ifade etti:

Bu düşünüldüğü gibi ertelenebilecek bir durum değil. Ben bunun şimdiden kesin bir sonuç olduğunu öngörüyorum.

Schwab halihazırda onay almış tüm spot Bitcoin ETF ürünlerini müşterilerine yatırım hizmeti sunarken henüz kendisine ait bir spot Bitcoin ETF başvurusu bulunmuyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin İçin 8,5 Trilyonluk Dev Şirketten BlackRock’ı Geçebilecek Adım Bekleniyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!