Analist Bitcoin’i Her Zaman Dilimi İçin İncelerken Yükseliş Sinyallerine Yer Verdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Skew ismiyle tanınan kripto para analisti, Bitcoin (BTC) hakkında yaptığı detaylı analiziyle yatırımcıların ilgisini topladı.

Bitcoin 38 bin dolar bandından başarılı bir şekilde geri dönüş yapmayı başarırken, analist Skew güncel duruma odaklandı. Skew 29 Ocak tarihli sosyal medya gönderisinde, Bitcoin grafiğini haftalık, günlük, 4 saatlik ve saatlik bazda incelerken mevcut görünümün pozitif olduğunu belirtti.

Öncelikle Bitcoin’i haftalık bazda inceleyen analist, bu perspektifte henüz değişen bir şey olmadığı ve halen daha yaklaşık 8 haftadır devam eden aralıkta olduğumuzu ifade etti. Aşağı yönlü salınımların şimdiye kadar likidite temizliğinden ibaret olduğunu belirtirken düşüş yönlü bir sinyalin olmadığını kaydetti.

Bitcoin’in günlük grafiğinin de hiç kötü görünmediğini dile getiren Skew, 41.955 dolar seviyesindeki orta bandın üzerinde olduğumuzu hatırlattı. Bu orta bant olarak çalışan bölgenin üzerinde kaldığımız sürece yükseliş yönlü ivmenin devam edeceğini ima ederken aşağısına doğru bir hamlenin kötü sonuçlar doğurabileceğini vurguladı.

Grafiğe 4 saatlik perspektiften bakıldığında ise Bitcoin’in haftalık açılış seviyesi olan 41.971 doları kazanmaya çalıştığını ve bu seviyenin spot alımların devam etmesi için önemli olduğunu yazdı. Haftalık açılış olan 41.971 doların 4 saatlik grafikte kazanılmasının düşüş trendinin kırılmasında kilit bir rol üstlenebileceğini hatırlattı.

Son olarak Bitcoin’e saatlik grafikte odaklanan Skew, yakın zaman diliminde daha çok RSI göstergesiyle ilgilendi. Saatlik bazda RSI’ın 50 puanın üzerine çıkması ve 4 saatlik olarak bir yükseliş gelmesi durumunda işlem alabileceğini belirten deneyimli isim, fiyat içinde 42.000 doların üstünün çok değerli olacağını bir kez daha öne çıkardı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,5 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 42.270 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist Bitcoin’i Her Zaman Dilimi İçin İncelerken Yükseliş Sinyallerine Yer Verdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!