Ethereum İçin Bu Veriler “Bullish” Emare Veriyor: Tüm Zamanların Zirvesinde!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para türev borsalarındaki Ethereum (ETH) opsiyonlarının işlem hacmi, tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştı.

Spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onaylarının ardından gözlerin spot Ethereum ETF’ine çevrilmesiyle birlikte opsiyon piyasalarında bir rekor kırıldı.

Kripto para türevlerini inceleyen Greeks.live tarafından aktarılan verilere göre Ocak 2024’de Ethereum (ETH) opsiyonlarının işlem hacmi, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Ocak ayındaki Ethereum opsiyon işlemlerinin hacmi 18,54 milyar dolar olarak kayıtlara geçti.

Bu hacmin büyük kısmı kripto paralar için türev hizmetiyle öne çıkan Deribit üzerinde gerçekleşti. Deribit 14,45 milyar dolarlık Ethereum opsiyon hacmine ev sahipliği yaparken ikinci sırada 1,6 milyar dolarla OKX yer aldı.

Verilere göre Ethereum opsiyonlarının açık faizi 26 Ocak Cuma günkü vade sonuna kadar 0,31’lik bir put-call oranına sahipti. Put-call oranının 0,7’nin altında olması tipik olarak piyasadaki yükseliş eğilimine işaret ederken, put-call oranının 1’in üzerinde olması yatırımcıların düşüş eğilimine işaret etmektedir.

Deribit üzerindeki veriler, hacim olarak en büyük açık faiz (open interest) opsiyonlarının şu anda 16 Şubat vade sonu için 2.350 dolar kullanım fiyatlı alım opsiyonlar olduğunu gözler önüne serdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum İçin Bu Veriler “Bullish” Emare Veriyor: Tüm Zamanların Zirvesinde!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!