Donald Trump’ın Cüzdanındaki Bu Coin Yüzde 15 Bin Arttı! eTukTuk Balinaların Radarında

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Donald Trump’ın cüzdanında yer alan altcoin %15 bin artış yaşarken eTukTuk balinaların radarına girdi.

2024 ABD başkanlık seçimi için Cumhuriyetçi aday olması beklenen eski ABD Başkanı Donald Trump, seçim kampanyasındaki bir sözünü referans alan kripto para birimi sayesinde 1 milyon dolardan fazla kazanç elde etti.

Donald Trump’ın bir önceki seçim kampanyasındaki sloganı olan  “Make America Great Again” sözünden ilham alarak yaratılan meme coin projesi MAGA’nın tokeni TRUMP, yüzde 15 bin artarak adeta rekor kırdı.

Proje ekibi, Trump’tan etkilenerek geliştirdiği tokenlerden eski ABD Başkanı’na ağustos ve ekim aylarında 7100 dolarlık TRUMP coin göndermişti. Analizler, bu token sayesinde Donald Trump’ın hiçbir şey yapmadan 1 milyon dolardan fazla para kazandığını gösterdi.

CoinGecko verilerine göre son 30 günde yüzde 441 kat yükseliş yaşayan TRUMP coin, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 1,90 dolardan işlem görüyor. Kasım ayında gerçekleşecek ABD genel seçimlerinin şu anki başkan Biden ve Trump arasında geçmesi beklenirken TRUMP coin’in performansının ne yönde olacağı da merak konusu.

Kripto para meraklılarının gündeminde TRUMP coin haricinde bir kripto projesi daha yer alıyor. Yeşil yapay zeka devrimine çağrı yapan eTukTuk token satın almak isteyenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor.

eTukTuk Token Balinaların Radarına Girdi

Çevre dostu kripto para projeleriyle ilgilenen yatırımcıların dikkatini çekmeyi başaran eTukTuk projesi, elektrikli araç (EV) pazarını hedefleyen bir ön satış coin’i olarak karşımıza çıkıyor. Büyüme beklentilerinin benzersiz olarak yorumlandığı elektrik araç piyasasında devrim yaratmayı amaçlayan eTukTuk, daha ilk aşamalarda olan ön satış etkinliği ile ilgi görüyor.

Şu ana kadar toplanan fonların 550 bin doları aştığı ön satış coin’i TUK token, çevre dostu misyonunu gerçekleştirmek için yapay zeka ile blok zincirini bir araya getiriyor. Kapsamlı ve detaylı yol haritası ile uzun vadede CO2 emisyonlarını azaltmayı amaçlayan proje, çevre dostu bir taşımacılığın kapılarını aralıyor.

Projenin native tokeni olan eTukTuk token satın almak için balinaların adeta sıra girmesinin temelinde, kriptonun yeşil devrimi yer alıyor. Proje ekibi, kirliliği ve buna bağlı sağlık sorunlarını en aza indirmeyi amaçlayarak gelişmekte olan ülkelere odaklanıyor. Her gelir düzeyinden kullanıcıya hitap edecek eTukTuk araçlar ile gezegenin geleceğinin güvence altına alınması planlanıyor. Proje, 270 milyon içten yanmalı motorun sayısını azaltma misyonuyla hareket ediyor.

eTukTuk Token Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Yapay zeka ve blok zinciri teknolojisini bir araya getiren sisteme, TUK token güç veriyor. eTukTuk token, BNB Akıllı Zinciri üzerinde inşa ediliyor. BEP-20 tokeni olan TUK token, projenin native tokeni olarak işlev görüyor.

Çevre dostu bir kripto para birimi olan TUK token, Oyna-Kazan (P2E) temalı oyunu ve staking özellikleri ile de dikkat çekiyor. Projenin P2E oyununa Crazy TukTuk adı veriliyor. Katılımcılar, Sri Lanka sokaklarında heyecanlı bir yarış halinde hareket ederken oynadıkça para kazanabiliyor. TUK token ile oyuncular, araçlarını yükseltmek gibi pek çok özelliğe erişebiliyor. 

TUK token, piyasa performansı ve Oyna-Kazan özelliklerinin yanı sıra staking mekanizması ile de dikkat çekiyor. Ön satış ile eTukTuk token satın alan katılımcılar, vakit kaybetmeden TUK tokenlerini kilitleyebiliyor ve pasif gelir elde etmeye başlıyor. 

Staking paneline göre TUK tokenin yıllık getiri yüzdesi yüzde 382’de oturuyor. BSC bloğu başına katılımcılar, 4,75 TUK token ile ödüllendiriliyor. Şu ana kadar stake edilen token sayısı ise 13 milyon 74 bin adedi geçiyor.

eTukTuk Token Ön Satışı 550 Bin Doları Aştı

Kripto para birimlerinin çevreye duyarlı yatırımcılardan tepki gördüğü günümüzde çevreye karşı değil çevre için çalışan eTukTuk token, ön satış etkinliği sayesinde yatırımcılarla buluşuyor. Aşamalı ön satış etkinliğinin her diliminde TUK token fiyatı artırılıyor. Bu strateji sayesinde erken dönem yatırımcılar, borsa performansından bağımsız olarak potansiyel kazanç elde ediyor.

TUK token fiyatı, ilk aşamada 0,024 dolardan yatırımcıların karşısına çıkıyor. Ön satışın son aşamasına gelindiğinde eTukTuk token, 0,033 dolara yükseliyor. eTukTuk proje ekibi, ön satış etkinliğinde totalde 5 milyon 693 bin dolarlık fon toplamayı amaçlıyor. 

TUK tokenin toplamda 2 milyar adet arzı bulunuyor ancak bu arzın yalnızca yüzde 10’luk bölümü ön satış etkinliğine ayrılıyor. 200 milyon adet token ön satış ile yatırımcılarla buluşurken kalan tokenler, proje operasyonları, staking gücü, pazarlama, ekip harcamaları ve likidite başta olmak üzere pek çok konu için tahsis ediliyor.

Devasa bir sektör olan sürdürülebilirlik alanına blok zinciri teknolojisinin şeffaflığı, merkeziyetsizliği ve güvenliğini getirmeyi amaçlayan eTukTuk token, halen devam eden sekizinci aşamada 0,026 dolardan alıcı buluyor. Bir sonraki aşamada tokenin fiyatı, 0,02625 dolara yükseliyor.

TUK tokene ilgi gösteren yatırımcılar, aşamalar ilerlemeden çevre dostu kripto para birimine yatırım yapma imkanı buluyor. TUK token satın almak isteyenler, USDT, BNB, ETH ve kart işlemleri ile ön satış etkinliğindeki yerini alabiliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Donald Trump’ın Cüzdanındaki Bu Coin Yüzde 15 Bin Arttı! eTukTuk Balinaların Radarında
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!