Ünlü Analist Kripto Paralar Büyük Sıçramaya Başladı Dedi: Hedef Yüzde 36 Yükseliş!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analisti Michael van de Poppe, kripto para piyasası için %36’lık yükseliş hedefini paylaştı.

İsabetli tahminleriyle sık sık öne çıkmayı başaran analist Michael van de Poppe, 26 Ocak tarihli sosyal medya paylaşımında, kripto para piyasasını yakından inceledi.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan düşüşlerle birlikte TOTAL olarak adlandırılan ve tüm kripto para piyasasının değerini gösteren grafikte önemli bir likiditenin alındığını işaret ederek önümüzde %36’lık bir yükseliş olduğunu işaret etti.

Ortalama 1,45 trilyon dolardaki kritik bölgeden yapılan geri dönüşün piyasa değerini gelecek aylarda 2 trilyon dolar seviyesine taşıyabilecek yakıtı sağlayacağını öngören deneyimli isim, açıklamasının detaylarında şu ifadelere yer verdi:

Kripto para piyasasının toplam değeri likiditeyi aldı ve kritik bölgeden sıçradı. Önümüzdeki dönemde 2 trilyon dolara devam etmemiz muhtemel görünüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Analist Kripto Paralar Büyük Sıçramaya Başladı Dedi: Hedef Yüzde 36 Yükseliş!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!