Bitcoin Spot ETF’lerine Onay Vermeye Hazırlanan Hong Kong, Meme Coin’lere Şüpheyle Yaklaşıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hong Kong, Çin’in kripto para alanında dünyaya açıldığı ülke olarak bilinirken, son zamanlarda Bitcoin spot ETF’lerine onay vermeye hazırlanmasıyla da dikkat çekiyor. Ancak, Hong Kong’un kripto para dünyasına yaklaşımı, meme coin’lerle ilgili soru işaretleriyle karşılanıyor.

Bitcoin Spot Etf’lerine Onay Vermeye Hazırlanan Hong Kong, Meme Coin'Lere Şüpheyle Yaklaşıyor!

Hong Kong’un finansal düzenleyici kurumu olan SFC (Securities and Futures Commission), yaptığı resmi açıklamada FLOKI meme coin’i hedef aldı. Hem FLOKI projesi hem de FLOKI DAO’nun geçtiğimiz yıl başlattığı TOKEN projelerinin şüpheli yatırımlar olduğu ifade edildi. Ayrıca, staking programlarına da değinildi.

SFC’nin yayınladığı uyarı metninde, staking hizmetlerinin verdiği yıllık faizin şüphe uyandırdığı belirtildi. Şu ifadelere yer verildi:

“%30 ilâ %100’ün üzerinde yüksek yıllık getiri sunan Floki staking programı ve TokenFi staking programı şüpheli yatırım ürünleri grubuna girmektedir. Bu iki ürün, SFC tarafından onay almamıştır. İki programdan sorumlu yöneticiler de, bu yüksek getirilerle ilgili olarak SFC’yi ikna edememişlerdir”

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Spot ETF’lerine Onay Vermeye Hazırlanan Hong Kong, Meme Coin’lere Şüpheyle Yaklaşıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!