Optimism (OP) Kısa Sürede Büyük Yükseliş Gösterdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Optimism, önemli bir destek seviyesinin altına sarktıktan sonra patlama yaparak dikkatleri üzerine çekti. Son 24 saatteki yüzde 8,03’lük artışıyla “En Çok Yükselenler” listesinde üçüncü sırayı başarıyla kapan popüler coin, bu ivmeyi sürdürmesi halinde diğer projelerin de önünü açabilir.

Ancak Optimism, son günlerde inişli çıkışlı bir performans sergilemiştir. Sadece 10 gün içinde yüzde 40 oranında değer kaybetmiş, bu durum hem parite hem de katman-2 projeleri arasında bir panik ortamı yaratmıştır. Ancak Bitcoin’in toparlanması, Optimism’in düşüş ivmesini tersine çevirdi.

Optimism’in Potansiyeli

Haberin yazıldığı an itibarıyla Optimism, 3,059 dolardan alıcı bulmuştur. Eğer 3,283 doların üzerinde yerleşirse, ilk hedef olarak 3,839 doları zorlayabilir. Eğer bu seviye hacimli bir şekilde aşılırsa, yeni ATH (tüm zamanların en yüksek seviyesi) seviyelerine doğru bir yolculuk başlayabilir.

Ancak Optimism’e olan ilginin azalması, Bitcoin’in rotasını aşağı çevirmesi veya Optimism ekosisteminden gelecek olumsuz bir haber, paritenin sırasıyla 2,743 – 2,49 – 2,286 ve 2,075 dolara kadar çekilmesine neden olabilir. Eğer 2,075 – 2,023 dolar seviyesi aşağı yönlü kırılırsa, yeni bir düşüş dalgası tetiklenebilir.

Ekran Resmi 2024 01 26 09.36.57

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Optimism (OP) Kısa Sürede Büyük Yükseliş Gösterdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!