Analiste Göre Altcoinler Kritik Desteğin Üzerinde: Fiyatlar Güçlü Duruyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli analist Miles Deutscher, altcoin endeksinin çok güçlü tutunduğunu işaret ederek paniğe gerek yok çağrısında bulundu.

Miles Deutscher 26 Ocak tarihli sosyal medya gönderisinde, altcoin endeksi olarak bilinen TOTAL3‘e odaklandı.

Haftalık bazda incelendiğinde TOTAL3’ün EMA200 hareketli ortalamasını çok başarılı bir destek olarak koruduğunu vurgulayan analist, bu seviyenin aşağısına doğru bir düşüş gelmedikçe endişe edecek bir şey olmadığını söyledi.

Yaşanan son düşüşlerin şimdilik destek bölgesini test etmekten ibaret olduğunu ifade ederken açıklamasının detaylarında şu ifadelere yer verdi:

TOTAL3 (altcoin endeksi) şu an destek bölgesini test ediyor. Şu ana kadar güçlü durduk. Haftalık olarak hala 200EMA’nın ve yatay desteğin üzerinde tutunuyor. Aşağıda bir yakınlaşma görmediğimiz sürece yapısal olarak panik yapılacak bir durum yok. Yakından takip edeceğim.

TOTAL3, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) dışında geriye kalan tüm altcoinlerin piyasa hareketinin ortalamasını alan bir endeks olarak altcoin yatırımcıları için kritik bir gösterge olarak öne çıkıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analiste Göre Altcoinler Kritik Desteğin Üzerinde: Fiyatlar Güçlü Duruyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!