Bitcoin ETF’si Kuran Şirketler Arasında Bir İlk: Cüzdanını Kamuyla Paylaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para yöneticisi Bitwise, kurduğu spot Bitcoin ETF’si için kullandığı cüzdan adresini kamuyla paylaşan ilk isim oldu.

Bitwise, kullandığı kripto para cüzdanını sosyal medya üzerinden paylaşarak, “Artık herkes BITB’nin varlıklarını ve akışlarını doğrudan blockchain üzerinden teyit edebilir.” açıklamasını yaptı.

Blockchain analiz platformu Arkham Intelligence, bu haftanın başında zaten Bitwise, BlackRock, Fidelity ve Franklin Templeton tarafından kullanılan cüzdan adreslerini tespit etmişti. Bitwise ise bunu doğrudan açıklayan ilk ihraççı oldu.

Şirket, konuyla ilgili açıklamasında, “Blockchain adreslerinin paylaşılması, kamudaki şeffaflığı artırmanın ilk adımıdır. Altyapı geliştikçe daha fazlasını yapmayı, örneğin gerçek zamanlı kriptografik kanıtlar sunmak için hoseki gibi firmalar ile çalışmayı umuyoruz.” dedi.

Bloomberg Intelligence verilerine göre Bitwise Bitcoin ETF, toplamda 490 milyon dolarlık varlığa sahip ve kurulduğu günden beri 610 milyon dolarlık işlem hacmi aldı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin ETF’si Kuran Şirketler Arasında Bir İlk: Cüzdanını Kamuyla Paylaştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!