Bitcoin Cüzdanından Yeni Güvenlik Uyarısı Geldi: Bu Maillere Dikkat Edin!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler donanım cüzdanı Trezor, Bitcoin ve başlıca kripto paralar özelindeki kimlik avı dolandırıcılarına karşı uyardı.

Trezor 25 Ocak tarihli sosyal medya paylaşımında, kimlik avı dolandırıcılarına karşı uyarıda bulundu. Ekip tarafından yapılan açıklamada, kullandıkları bir üçüncü taraf e-posta hizmet sağlayıcısının Trerzor’u taklit eden ve dolandırıcılık amaçlı bir dizi mail gönderdiği belirtildi. Saldırganlar Trezor’un haber bültenine abone olan üyeleri hedef aldı.

Söz konusu maillerde Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), TRON (TRX) ve bu kripto paralara ait blokzincirlerinde bir güncelleme yapılacağını belirten saldırganlar, kullanıcıların varlıklarını veya özel anahtarlarını çalmayı hedefledi.

Trezor ekibi tarafından kısa süre sonra yapılan başka bir açıklamada, E-posta metnindeki kötü amaçlı bağlantıyı hızlı bir şekilde devre dışı bıraktıkları ve tehdidin erişimini sınırladıkları ifade edildi. Şirket, kullanıcılara yaptığı uyarıda zararlı bağlantı içeren mailleri derhal silmeyi önerdi.

Tüm fonların güvende olduğu belirtilirken kullanıcılara kurtarma kelimelerini ve güvenlik anahtarlarını kimseyle paylaşmamaları konusunda hatırlatma yapıldı.

Donanım cüzdanı kısa süre önce uğradığı siber saldırı sonucunda on binlerce müşteri bilgisini hackerlara kaptırarak gündeme gelmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Cüzdanından Yeni Güvenlik Uyarısı Geldi: Bu Maillere Dikkat Edin!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!