Peter Brandt Bitcoin’de Fiyatın Tepki Alabileceği Destek Seviyesini Paylaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli trader ve analist Peter Brandt, Bitcoin’in (BTC) güncel durumuna ilişkin paylaşımda bulundu.

Peter Brandt 23 Ocak tarihli gönderisinde Bitcoin fiyat analizine yer verdi. Öncelikli olarak haftalık bazlı grafiğin günlük grafiğe göre daha güvenilir olduğunu dile getiren analist, paylaştığı analizinde çarpıcı bir kırılmayı işaret etti.

Bitcoin’e günlük bazlı grafikte yakın bir bakış atmayı tercih eden deneyimli isim, 40.600 dolar seviyesindeki desteğin kırıldığını işaret ederken güncel durumun uzun süredir devam eden bir üçgenin tamamlanmasıyla sonuçlandığını vurguladı. Brandt, düşüş trendine giren Bitcoin’in 35 bin doların altına sarkabileceğini kaydetti.

Öte yandan haftalık bazlı kapanışın henüz gerçekleşmediğini öne çıkaran Brandt, Bitcoin eğer haftalık grafikte 40.625 doların üstünde tutunabilirse yükselişin devam edebileceğine olan inancını korudu.

Analizinde 34.762 dolar seviyesini işaretlemekten çekinmezken daha fazla kaosun yaşanabileceğini ima ederek yatırımcıları endişelendirdi:

Haftalık grafik günlük grafiğe göre daha güvenilir. Günlük grafik ise gün içi grafiğe kıyasla daha güvenilirdir. Bitcoin dik açılı genişleyen bir üçgeni tamamladı. 42.400 dolar seviyesi Bitcoin üzerinde olumsuzlandı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %4,9 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 38.950 dolardan işlem görüyor.

Peter Brandt Bitcoin’de Fiyatın Tepki Alabileceği Destek Seviyesini Paylaştı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Peter Brandt Bitcoin’de Fiyatın Tepki Alabileceği Destek Seviyesini Paylaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!