Bitcoin’de Dip Fiyat Nasıl Bulunur: İşte Takip Edilesi Sinyaller!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Analistler Bitcoin için olası dip seviyesine bakarken birkaç faktörü göz önünde bulunduruyor.

Kripto para piyasası bu haftanın başından beri ciddi düşüşlerle sarsılmaya devam ediyor. Düşüşler derinleşirken alım fırsatı arayan kripto para analistleri ise fiyatta dip noktasını işaret edebilecek sinyallerini irdeledi.

Sosyal medya üzerinde ByzantineGeneral adıyla tanınan bir analist, en iyi dip sinyallerinden birinin vadeli işlemlerdeki negatif fonlama oranları olacağını dile getirdi.

Sürekli vadeli işlemlerdeki negatif finansman oranları, satıcı hakimiyetini göstererek negatif bir temel oluşturur. Ancak mevcut Bitcoin piyasası teslim olma işaretleri göstermiyor.

Coinglass’a verilerine göre Bitcoin vadeli ve spot piyasalardaki işlem hacmi artmasına rağmen, yakın zamandaki 49 bin dolarlık zirvelerin oldukça altında seyrediyor. Aynı zamanda, göre fonlama oranları pozitif kalma ya devam ediyor, bu da halen daha long yönlü pozisyonların ağırlıkta olduğunu ortaya koydu.

Öte yandan piyasa analistlerinin bir diğer dip arayışı ise “duygusal çöküş” kısmında oldu. Analistler Korku ve Açgözlülük endeksi gibi verilerin halen daha yeteri kadar düşmediğini ve maksimum acı eşiğine erişilmediğini ima etti.

Opsiyon piyasası verileri de dikkate alınan diğer bir faktör olarak masaya yatırıldı. Opsiyonların fiyatlandırılma şeklindeki değişiklikler, trend yorgunluğu ve trend değişikliklerinin güvenilir göstergeleri olmuştur.

Şu ana kadar bu metrikler negatif seyrini korudu. Negatif tablo sürekli bir fiyat düşüşüne dair endişeleri gösterirken, 60 günlük ölçüm nötr bir piyasa duyarlılığına işaret etti.

Tüm bu veriler çerçevesinde henüz bir dip sinyali göremediklerini belirten piyasa yorumcuları piyasanın yakından izlenmesi gerektiğini vurguladı.

Bitcoin’de Dip Fiyat Nasıl Bulunur: İşte Takip Edilesi Sinyaller! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Dip Fiyat Nasıl Bulunur: İşte Takip Edilesi Sinyaller!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!