Nexo Bulgaristan’a Karşı 3 Milyar Dolarlık Tazminat Davası Açtı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nexo, Terra LUNA ve FTX iflaslarının yaşandığı 2022 yılında bile operasyonlarına devam ederek dikkat çekiyor. Bu durum, şirketin perplexity ve burstiness açısından öne çıktığını gösteriyor. Şaşırtıcı bir şekilde, Nexo, Bulgar devletine karşı büyük bir tazminat davası açtı. Şirket, Bulgaristan yönetiminden tam 3 milyar dolarlık tazminat talep ediyor

Geçen yılın başlarında, şu günlerde hatırlanacağı üzere, Bulgar polisi, Nexo’nun ülkedeki ofisine karşı bir baskın düzenlemişti. Bu baskın, kara para aklama şüphesiyle gerçekleştirilmişti ve operasyona savcılar da katılmıştı. Ekip, tam 300 kişiden oluşuyordu.

Nexo, bugün yaptığı açıklamada, durumun karmaşıklığına dikkat çekerek, dava açıldığını ve Bulgar hükümetinin ispatlanmamış iddialar nedeniyle tazminat ödemesi gerektiğini vurguladı. Şirket ayrıca, bu baskınların politik amaçlarla yapıldığını da iddia etti, farklı cümle yapılarıyla birlikte.

Geçtiğimiz ay, delil elde edilemediği iddiasıyla Bulgar savcılığı dava dosyasını kapattı

Nexo, dava sebebiyle şirket güvenilirliğinin azaldığını ve marka değerinin hasar gördüğünü belirtiyor. Nexo, geçen sene SEC’den gelen uyarıların ardından ABD operasyonlarını sonlandırmıştı. 2022’deki kripto krizlerinde Celsius’tan Voyager’a kadar birçok kripto kredi şirketi iflas ettiği için durumlar karmaşıklaşmıştı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Nexo Bulgaristan’a Karşı 3 Milyar Dolarlık Tazminat Davası Açtı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!