Kanadalı Bitcoin Madencisi Yüzde 20 Düşüşe Neden Olan Raporu Sert Eleştirdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin madencilik şirketi Hut 8, şirket hakkında yayınlanan raporun tümüyle bir karalama kampanyasından ibaret olduğunu öne sürdü.

Hut 8, kısa süre önce haklarında JCapital Research tarafından ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Madencilik şirketi, JCapital Research’ün sunduğu raporu asılsız olarak nitelerken bu kirli oyuna dahil olmayacaklarını vurguladı.

JCapital Research 18 Ocak günü yayınladığı raporda, Hut 8’in bir diğer madenci US Bitcoin ile birleşmesinin bir pump-dump girişiminden ibaret olduğunu belirtmişti. Bu rapor Hut 8’in hisselerinde 18 ocaktan itibaren ciddi bir düşüşe yol açtı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Hut 8 CEO’su Jaime Leverton, rapor spekülatif suçlamalar ve yanlış bilgilerle dolu olduğunu şu ifadelerle aktardı:

Yanlış bilgi yayarak ve karalayıcı karakter saldırılarında bulunarak kar elde etmeye çalışan aktivistler tarafından raydan çıkarılmayacağız. Sunulan bu kısa rapor spekülatif suçlamalar ve yanlış bilgilerle dolu.

Hut 8’in hisseleri, US Bitcoin ile birleşme haberlerinin paralelinde 27 Aralık günü 18,42 dolara ulaşarak son ayların en yüksek seviyesini görmüştü. Fakat kısa süre sonra bir düşüş ivmesi başladı. JCapital Research tarafından yayınlanan söz konusu rapor bu düşüşün hızını körükledi ve hisse fiyatları 6,91 dolara kadar geriledi.

NADSAQ verilerine göre Hut 8 hisseleri yazım esnasında günlük %5,8 düşüşle 6,33 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kanadalı Bitcoin Madencisi Yüzde 20 Düşüşe Neden Olan Raporu Sert Eleştirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!